Bine ati venit la
Hotel Alex Galati


Hotelul Alex *** situat in centrul orasului Galati, foarte aproape de FalezaDunarii (150 m), este o unitate de cazare care se adreseaza in principal oamenilor de afaceri si nu numai, dispunand de camere duble king, camere twin, o camera single si o suita(apartament) .

Hotelul mai dispune de o sală de conferinţe cu o capacitate de 40 de locuri, dotata cu cele mai modern facilitati ( video-proiector, ecran de proiectie, flipchart), mini center office (internet/print/fax/xerox) o cafenea si restaurantul care oferă posibilităţi de configurare pentru servirea mesei, pentru spectacole şi alte evenimente festive(sedinte, lansari produse).

Cu sprijinul echipei noastre, cu atitudinea lor calda si deschisa, puteti beneficia de un ambient ideal pentru intalniri de afaceri, simpozioane, seminarii, prezentari de produse si servicii, reuniuni tematice, team building-uri, workshop-uri, pana la evenimente sociale sau private ( nunti, botezuri, aniversari ).

Rezerva o camera

Facilitati


004-wifi

Wi-Fi Gratuit

Toate camerele beneficieaza de internet wifi de mare viteza
002-coffee-cup

Cafenea and restaurant

Cafenea si restaurant care oferă posibilităţi de configurare pentru servirea mesei, pentru spectacole şi alte evenimente festive(sedinte, lansari produse).
003-parking

Parcare

Parcarea privata va sta la dispozitie gratuit pe toata durata sederii dumneavoastra.
001-presentation

Sala de conferinte

Hotelul dispune de o sală de conferinţe cu o capacitate de 40 de locuri, dotata cu cele mai modern facilitati ( video-proiector, ecran de proiectie, flipchart)